Renuntarea la contract si returnarea produselor

 • 10.8.1. Clientul Four To Four Concept poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si este indreptatit sa primeasca intreaga contravaloare platita pentru produse, in urmatoarele situatii:
 • 10.8.1.1. Produsele prezinta deteriorari severe care le fac neconforme;
 • 10.8.1.2. Produsele livrate sunt diferite (specificatii, cantitate, etc) fata de comanda plasata;
 • 10.8.1.3. Produsele prezinta defecte de fabricatie
 • 10.8.1.4 Clientul s-a retras din contract in termenul de 14 zile de la data livrarii comenzii. Astfel Four To Four Concept extinde in avantajul clientului termenul minimal de 14 zile prevazut in art. 9 din OUG 34 din 4 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative
 • 10.8.2. Four To Four Concept poate oferi acoperirea tuturor costurilor de transport pentru produsele returnate (indiferent de motivul returnarii) ca si procedura de fidelizare daca se foloseste formularul mentionat la art 10.8.3 pct a) iar returul se solicita si proceseaza prin sectiunea Formular de Retur de pe www.sohodesign.ro. Prin completarea formularului de retur, Clientul are posibilitatea de a selecta produse simultan din una sau mai multe comenzi returnabile (cele in termen maxim de 14 zile).
 • 10.8.3. Inainte de expirarea perioadei de retragere, Clientul informeaza Four To Four Concept cu privire la decizia sa de retragere din contract. In acest scop, Clientul poate alege una dintre urmatoarele variante: a) de a folosi modelul de formular de retragere disponibil pe site-ul Four To Four Concept in sectiunea Retur; b) de a face orice alta declaratie neechivoca in care isi exprima decizia de retragere din contract.
 • 10.8.4. Clientului care a notificat Four To Four Concept conform art 10.8.3, ii revine responsabilitatea de a se asigura ca produsele la care a facut referire au fost returnate sau inmanate catre Four To Four Concept sau unei persoane autorizate de Four To Four Concept sa receptioneze produsele (de obicei firma de curierat rapid indicata in formularul de Retur de pe www.sohodesign.ro), fara intarziere nejustificata si in decurs de cel mult 14 zile de la data la care acesta a comunicat Four To Four Concept decizia sa de retragere din contract. Termenul este respectat daca produsele sunt expediate de Client inainte de expirarea perioadei de 14 zile impachetate corespunzator pentru protejarea pe durata transportului.
 • 10.8.5. Clientul Four To Four Concept nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii:
 • 10.8.5.1. In cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute in art. 10.8.1 are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile prevazute conform art 10.8.2, calculata din ziua lucratoare urmatoare datei contractului onorat.
 • 10.8.5.2. In cazul in care se returneaza un produs avand ca motivatie una dintre situatiile prevazute in art. 10.8.1, iar produsul returnat nu este in aceeasi stare in care a fost livrat (cu documentele care l-au insotit, cu toate componentele).
 • 10.8.5.3. In cazul in care produsele au fost confectionate dupa specificatiile prezentate de Client sau personalizate in mod clar.
 • 10.8.5.4. In cazul in care au fost comandate si livrate produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de Client (aceste produse sunt marcate in prezentare ca produse nereturnabile).
 • 10.8.5.5. In cazul in care au fost comandate si livrate produse care sunt, dupa livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente.
 • 10.8.6. Membrul/Clientul va fi informat in e-mailul de plasare a comenzii daca acesta este returnabil sau nu si daca exista costuri in caz de retur. Produsele ce constituie un kit/set trebuie returnate ca un kit/set.
 • 10.8.7. In cazul retragerii din contract a Clientului, Four To Four Concept ii ramburseaza acestuia toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea sa, inclusiv, dupa caz, costurile livrarii, fara intarziere nejustificata si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care este informat de decizia de retragere din contract a Clientului conform art. 10.8.2. si 10.8.3. Returnarea se face folosind aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de Client pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care Clientul a fost de acord cu o alta modalitate de plata si cu conditia de a nu cadea in sarcina Clientului plata de comisioane in urma rambursarii.
 • 10.8.8. Clientul Four To Four Concept poate returna produsele achizitionate prin intermediul unui Contract si este indreptatit sa primeasca partial contravaloarea platita pentru produse daca acestea sunt intr-o stare de diminuare a valorii de revanzare (nu au toate componentele, nu au documentatia initiala sau alte cauze care modifica produsul initial).

Te rugam descarca Formularul de retur accesand urmatorul link, si trimite-l pe adresa: client@sohodesign.ro