Produse si servicii – METODA DE PLATA

  • Soho Design poate publica pe site informatii despre produse, servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Soho Design are incheiate contracte sau acorduri de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.
  • 10.2.2. Produsele si/sau serviciile achizitionate prin intermediul serviciului sunt destinate exclusiv uzului personal al Clientului.
  • 10.2.3. Soho Design poate limita capacitatea de achizionare a unor produse sau servicii disponibile pe site la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti, pe motive intemeiate.
  • 10.2.4. Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.
  • 10.2.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in RON folosind informatiile furnizate de Client in formularul destinat. Soho Design nu raspunde de corectitudinea informatiilor furnizate de Client pentru factura sau de imposibilitatea deducerii unor cheltuieli datorita informatiilor furnizate incorecte de catre Client. Facturile se emit astfel: pentru platile efectuate anterior primirii produselor si serviciilor se emite factura de avans iar pentru platile efectuate la momentul primirii produselor se emite factura finala la momentul expedierii catre Client (predarii catre curier). Pentru corectii (anulari, retur) se emit facturi de storno. Toate facturile sunt emise si inregistrate automat si incluse in raportarile fiscale. Nu se accepta corectii cu exceptia acelor modificari ale facturilor efectuate prin metodele si la termenele legale.
  • 10.2.6. Plata produselor si/sau a serviciilor achizitionate prin intermediul serviciului se poate face atat in sistem ramburs, cat si online cu cardul de debit.
  • 10.2.7. In cazul platilor online cu cardul Soho Design nu este / nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de client, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai clientul.
  • 10.2.8 Plata in numerar la livrare prin curier (cash la livrare) este o metoda de achitare intarziata a produselor, cu risc pentru Soho Design de retragere a Clientului din Contract. De aceea aceasta optiune este disponibila doar in anumite cazuri si doar pentru anumite produse, iar Soho Design isi rezerva toate drepturile de a aplica sau nu aceasta optiune in functie de criterii interne. In momentul plasarii comenzii Clientul este informat si accepta expres metoda de plata selectata/disponibila.
  • 10.2.9. In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online cu cardul a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale MOBILPAY;

MOBILPAY este furnizorul Soho Design de solutie software de facilitare a comertului electronic adica servicii de plata, administrare plati si protectie antifrauda. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.