Cine suntem?

Soho Design este un concept bazat pe simplitate. Suntem o companie orientata spre design, dedicata in a ne ajuta clientii sa descopere produse arhitecturale, calitative si accesibile oricarui buget.

Cumparatorii nostri se afla constant in cautarea celor mai noi accesorii si produse exclusiviste destinate amenajarilor interioare si exterioare. Intelegem nevoile clientilor nostri si standardele pietei, de aceea gama noastra de produse este vasta si se bazeaza pe trei caracteristici esentiale: design-ul sofisticat, accentele autentice si calitatea ridicata.

Pentru noi, detaliile conteaza! De aceea, toate produsele noastre ofera versatilitate si un stil aparte. Punem la dispozitie cele mai noi produse și cele mai recente creatii, de la finisaje autentice, modelate manual la design-uri avangardiste si stiluri chic, nici un detaliu nu este prea mic pentru a fi exclus din cautarea noastra neincetata pentru a atinge cele mai inalte standarde.

Colectia noastra este conceputa sa creeze ambientul perfect pentru cele mai in voga interioare. Folosindu-ne de determinarea, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, promovam cele mai inovative tendinte pentru a aducem personalitate în fiecare colț al vieții.

Prin tot ceea ce comercializam avem un singur scop in minte: dorim sa devenim o sursa de inspiratie si sa venim in ajutorul celor care doresc sa isi exprime stilul personal si sa-si transforme ideile in realitate.

Soho Design este o imbinare armonioasa intre produse, sfaturi, inspiratie, modele si idei de design venite de la profesionistii din industrie. Suntem membrii unei echipe uimitoare, creativi, entuziasti, oricand gata sa vedem lumea prin ochii tai si sa conturam impreuna un nou concept despre life-style si arhitectura! Stim ca fara cunoastere si fara pasiune, nu exista progres. Fara o permanenta atentie acordata detaliilor si perfectiunii, nu exista distinctie. De aceea, la baza a tot ceea ce facem sta un set de valori in care credem cu tarie!

Valorile Noastre

Responsabilitate
Responsabilitatea este un factor cheie pentru indeplinirea misiunii noastre. Avem o atitudine responsabila, eficienta si construita pe dezideratul increderii fata de clientii si partenerii nostri.
Respect
Ne respectam unii pe altii si ii tratam pe ceilalti asa cum ne dorim ca ceilalti sa ne trateze pe noi.
Integritate si transparenta
Suntem onesti si deschisi. In tot ceea ce facem, actionam cu integritate si corectitudine prin respectarea prevederilor legale si etice.
Profesionalism
Suntem o echipa tanara, dar nu lipsita de experienta. Avem o vasta cunoastere a domeniului si suntem deschisi la a invata tot ce este nou. Suntem intotdeauna gata sa ne depasim limitele.
Pasiune
Pentru ca ne place ceea ce facem, punem pasiune chiar si in lucrurile marunte.
Creativitate
Combinam idei inovative pentru a crea o experienta unica si pentru a fi o sursa de inspiratie pentru ceilalti.

Cui ne adresam?

Soho Design a luat nastere ca sursa de inspiratie si instrument de lucru pentru arhitecti, designeri, constructori si toti cei interesati de materiale noi in domeniul arhitecturii si design-ului.

De asemenea, ne adresam si clientilor PRO (office, horeca, constructii civile, designeri), pentru a-i sustine in demersul lor de a oferi servicii de calitate si bun gust.

Showroom-ul, situat pe Soseaua Stefan cel Mare 33, Bucuresti a luat nastere ca sursa de inspiratie si instrument de lucru pentru arhitecti, designeri, constructori si toti cei interesati de materiale si solutii noi in domeniul arhitecturii si design-ului.

La SohoDesign folosim servicii integrate pentru a asigura bun gust si calitate pe care le punem la dispozitia dvs. Colaboram mereu cu echipe talentate de designeri si arhitecti pentru proiectele aflate in desfasurare. Soho Design este la curent cu tendintele internationale in materie de design interior, incercand sa fim cat mai buni in acest domeniu pe piata din Romania si nu numai.

Vizitati-ne la Showroom pentru o consiliere gratuita in design interior si exterior si oferiti-ne o sansa sa raspundem nevoilor dvs. Va asteptam!

BRANDURI

Toate produsele Soho Design sunt originale si autenticitatea lor poate fi verificata oricand la firma producatoare.