Caramida decorativa devine o noua tendinta in multe gradini. Pe langa faptul ca are un impact vizual deosebit, aceasta este rezistenta la intemperii si poate fi utilizata in mai multe proiecte de amenajare. Mai jos iti prezentam cateva idei despre cum poti sa amenajezi gradina intr-un mod creativ. Bordura din caramida aparenta Nu numai ca este un element de decor, dar creeaza, de asemenea si o delimitare a zonelor dorite.

Bancuta de gradina – cu ajutorul caramizii aparente

Într-o gradina, spatiile de relaxare nu ar trebui sa lipseasca. Ele ne permit sa ne bucuram de natura, iar o bancă „din caramida” este o idee pe cat de usor de pus in practica, pe atat de incantatoare.

Masuta de gradina

La fel ca bancuta de gradina, o masuta de gradina este la fel de simplu de realizat. O masuta confectionata cu ajutorul caramizii aparente, pe langa faptul ca este practica este si un ornament vintage care da un aspect atemporal gradinii dvs.

Alei din caramida

O gradina mare, cu multa verdeata, are nevoie de alei, iar caramida este materialul perfect pentru amenajarea acestora.

Amenajarea verandei

Indiferent daca veranda este dreapta sau curbata, caramizile aparente vor avea cu siguranta un impact deosebit.

Fantana de gradina

O fantana simpla poate fi realizata intr-un mod simplu si economic din caramizi aparente, transformand gradina intr-o zona de relaxare.

Daca vrei sa te inspiri, atunci te asteptam pe site-ul nostru pentru a vedea mai multe modele de caramida aparenta!