Tehnologia LED de la Ozcan

SohoDesign reprezinta in exclusivitate compania Ozcan Lighting, lider pe piata de iluminat rezidential din Europa. Pe SohoDesign gasiti o gama variata care cuprinde peste 1400 de modele inclusiv cu Samsung SMD LED. Produsele noastre sunt destinate atat proiectelor rezidentiale cat si a celor comerciale sau horeca. Va invitam sa explorati lumea Ozcan Lighting.

Din punct de vedere tehnic, o diodă emițătoare de lumină este un semiconductor care emite lumină atunci când se aplică o tensiune. Prima diodă emițătoare de lumină a fost inventată în 1962, dar LED-urile au devenit o alegere populară pentru zona rezidentiala si comerciala abia în secolul 21. Cât de des schimbați becurile? Când faceți trecerea la LED-uri, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la această sarcină dificilă pentru anii următori. Becurile LED de bună calitate pot dura oriunde de la 30.000 la 50.000 de ore.

Cel mai categoric beneficiu al iluminatului cu LED-uri il reprezinta imbunatatirea eficientei energetice, cu o reducere corespunzatoare a amprentei de carbon. Becurile cu LED au o eficienta energetica estimata intre 80 si 90%. Alaturi de aceasta rentabilitate a eficientei energetice, luminile LED sunt recunoscute pe scară largă pentru durabilitatea crescuta și raportul pret-calitate, făcându-le de departe, cea mai inteligentă soluție de iluminare disponibilă astăzi. Ele nu necesita inlocuire regulata si vor continua sa functioneze ani de zile. In termeni generali, daca aprindeti luminile circa 10 ore pe zi, Led-urile ar trebuie sa va serveasca circa 14 ani. SohoDesign comercializeaza led-uri Samsung de calitate inalta, cu durata de viata ridicata.

Fie că faceți cumpărături pentru a adauga o raza de lumina unei zone întunecate a peisajului dvs, fie ca doriti cele mai bune becuri economice de pe piață, pe SohoDesign gasiti mii de opțiuni.